ONTSPANNENDE VOETMASSAGE

Voetmassage is gezond voor iedereen en onder meer aan te bevelen voor mensen die gespannen zijn, slaapstoornissen hebben, koude voeten of pijnklachten hebben of gewoon voor wie de voeten extra wil verwennen.

Voetmassage werkt harmoniserend op het hele lichaam en is fantastisch om bijvoorbeeld te geven in combinatie met een voetbehandeling. Het is bovendien een effectieve methode om de dagelijkse stress te ontladen en weer terug te komen bij jezelf.

Elke voetmassage begint met een voetbad. Het zorgt ervoor dat u zich kan ontspannen en de bloed –en energiedoorstroming in de benen wordt gestimuleerd.

Tijdens mijn voetmassage gebruik ik berkenolie. Berkenolie komt uit de schors van een berk. Het bevat zeer actieve antioxidanten en remineraliserende extracten. Samen met de beschermende jojobaolie, ondersteund het de soepelheid van de huid. Het stimuleert bovendien de doorbloeding.

Ik kan mijn massageolie uiteraard aanpassen aan de wensen van de klant.

Het is wenselijk losse kledij te dragen,zodat je gemakkelijk en ontspannen kan liggen en er tot aan de knie kan gewerkt worden.

Als u bepaalde allergieën heeft voor etherische oliën is het aangeraden om dit vooraf te melden.

€ 25  Duur: 45 min

voetmassage te Kortrijk
Meer info over cadeaubonnen